Ondernemen en financieren

Ondernemen en financieren
no comments
0
0
Details
Date:

mei 9

Time:

09:00 am - 12:00 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-ondernemen-en-financieren-59894196153
Organizer

Mijn Eigen Zaak

Website: https://www.eventbrite.nl/o/mijn-eigen-zaak-17270712606
Venue

Ondernemershuis Apeldoorn

Vlijtseweg 144, 7317 AK Apeldoorn

Apeldoorn, Gelderland, NL, 7317 AK

Eigen vermogen, Bank, Familie, Crowdfunding of een zakenpartner allemaal opties met voor- en nadelen. Welke kies je of start je op eigen kracht.


Voor wie is deze workshop?


De workshop Ondernemen en Verzekeren is voor startende ondernemers en ondernemers in de beginfase. Is de keuze nog niet gemaakt om vanuit jezelf te groeien of extern geld aan te trekken voor een groeisprint of zijn er twijfels? Dan zijn deze 3 uur voor een nieuwe visie op financieren.


Wat ga je leren? 


Wil ik wel financieren, of moet ik juist financieren omdat ik dan voor elkaar kan krijgen wat ik wil. Wat zijn de korte en lange termijn risico’s van financieren en waar kan ik terecht voor de verschillende oplossingen. Hoe lang duurt een financieringstraject en waar letten de kredietverstrekkers op. Hoe voorkom je een verkeerde keuze van wel of niet financieren en een gewenst resultaat als je er achteraf op terug kijkt.


De workshop wordt gegeven door Jeroen Sikkens. Hij heeft 18 jaar ervaring als financieel adviseur waarvan 14 als zelfstandig ondernemer met een volledige AFM-vergunning. In 2015 is hij gestopt met actief adviseren en bemiddelen dus nu echt onafhankelijk.