Zelfstandig, maar niet alleen

Als ondernemer komt er veel op je af. Je bent verantwoordelijk voor de marketing, acquisitie, administratie, het aantrekken van personeel en je moet ook nog eens op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Er komen zoveel dingen op je af dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom biedt Mijn Eigen Zaak hulp op een drietal gebieden:

- Ondernemerschap
- Vakbekwaamheid
- Persoonlijk leiderschap

Zo krijg jij als ondernemer optimale ondersteuning, zodat je je kan focussen op datgene waar je goed in bent.

Ondernemerschap

Als je eenmaal bent gestart komt er veel op je af, zoals het schrijven van een ondernemersplan, het doen van acquisitie, de marketing, maar ook het bijhouden van je administratie. Bij Mijn Eigen Zaak staat een team van ondernemerscoaches en specialisten voor je klaar om jou zo goed mogelijk te ondersteunen.

Vakbekwaamheid

Om als ondernemer succesvol te zijn moet je de beste zijn in je vak. Dit vraagt om up-to-date kennis, zodat je aantrekkelijk blijft binnen jouw markt. Mijn Eigen Zaak kijkt met je mee om te zien welke kennis er wordt gevraagd en hoe je je hierin kan ontwikkelen. We helpen je vervolgens met het vinden van de juiste opleider.

Persoonlijk leiderschap

Er komt veel op je af als ondernemer, dit vraagt wat van jou als persoon. Je dient wendbaar te zijn en om kunnen gaan met onzekerheid en tegenslagen. Ondernemerschap gaat hand in hand met persoonlijk leiderschap. Jij bent degene die aan het roer staat van de onderneming en verantwoordelijk voor het al dan niet slagen van je onderneming. Daarom biedt Mijn Eigen Zaak coaching en workshops aan op het gebied van persoonlijk leiderschap.

Hoe kunnen we jou helpen?

Voor elke kandidaat maken we een persoonlijk routeplan. Waar sta je nu? Waar wil je naartoe en wat is er nodig om jouw doelen te realiseren? Waar heb jij als (startende) ondernemer behoefte aan en hoe kunnen we jou hier zo goed mogelijk in ondersteunen? Er is een keuze uit persoonlijke coaching, een gesprek met een specialist of het volgen van workshops. Het is ook mogelijk om een werkplek te krijgen bij Mijn Eigen Zaak. Dit is vooral interessant als je als ZP'er veel vanuit huis werkt.

Wij hebben diverse coaches en specialisten in ons netwerk, zodat we altijd een goede match kunnen vinden. Kijk hier voor een overzicht van de coaches bij Mijn Eigen Zaak. Daarnaast hebben we een groot aanbod aan workshops en trainingen:

Workshops en trainingen