Zelfstandig, maar niet alleen

Mijn Eigen Zaak ondersteunt ondernemers op diverse gebieden, zodat de zij zich kunnen richten op de hoofdzaken. Niet alleen advies, maar Mijn Eigen Zaak gaat actief voor je aan de slag.
  • Jij als ondernemer
  • Advies & inspiratie
  • Ondersteuning & interim
  • Financieel beheer
  • Financiering & subsidies
  • Beheer van je administratie
  • Website & social media
  • Acquisitie & salesprofessionals
  • Opleidingen
  • Workshops

Jij als ondernemer

Stel je jezelf wel eens de vraag waar je als persoon nu echt voor staat? Dat je twijfelt aan de keuzes die je maakt of dat je het plezier in het ondernemen kwijt bent geraakt. Of dat je privé of zakelijk (te)veel op je bord hebt liggen. Vaak is het gevolg dat je leeft in de waan van de dag, dat je creativiteit is afgenomen en dat de focus is verdwenen. Om de motivatie en energie weer terug te krijgen heeft Mijn Eigen Zaak een programma ontwikkeld om je weer in je kracht te zetten. Wij ondersteunen je om te bereiken wat jij écht wilt. Het resultaat? Helderheid, focus en rust in je hoofd.

Advies & inspiratie

Ondernemen betekent anticiperen op ontwikkelingen in een steeds complexere wereld, vol uitdagingen die zich soms verwacht en onverwacht voordoen. Wij helpen ZZP-ers, freelancers en MKB  ondernemers in uiteenlopende sectoren bij het maken van keuzes en zorgen voor inspiratie. Dus zit je met een ondernemersvraag over bijvoorbeeld financiering, marketing, inzet social media, je bedrijfsplan of de levensvatbaarheid van je onderneming.  Neem dan contact met ons op. De bedrijfsspecialisten van Mijn Eigen Zaak staan je graag te woord.

Ondersteuning & interim

Mijn Eigen Zaak geeft niet alleen advies, maar kan ook zaken uit handen nemen, zoals de boekhouding, financieel beheer of social media en wij kunnen je ondersteunen in de acquisitie of het zoeken naar opdrachten. Wij ondersteunen je vanuit ons kantoor of we voeren de werkzaamheden op je locatie uit. Zo kan jij als ondernemer doen waar je goed in bent. Dat levert je veel meer succes en plezier op! Onder ons motto 'Zelfstandig, maar niet alleen' ondersteunen we je daar waar we kunnen, zodat jij kunt blijven doen waar je goed in bent!

Financieel beheer

Mijn Eigen Zaak helpt u bij het financieel beheer. Voor u een financiële zorg minder! Wanneer je het zelf lastig vindt om goed om te gaan met geld of dat je moeite hebt om je administratie te verzorgen dan is dit de oplossing! Door middel van financieel beheer wordt binnen korte tijd rust en overzicht gecreëerd. Je vaste lasten en de aflossingen van de (eventuele) schulden worden maandelijks netjes betaald. Daarnaast worden er worden reserveringen aangelegd voor onverwachte uitgaven, zoals onderhoud voor auto en machines en natuurlijk ook voor de afdracht van btw en belastingen.

Financiering & subsidies

Als je op zoek bent naar geld om je bedrijf te laten groeien of om een moeilijke tijd te overbruggen, ligt het voor de hand om naar de bank te gaan. Er zijn echter andere financieringsvormen die in jouw situatie misschien wel gunstiger zijn. Er zijn meer vormen van alternatieve financiering, zoals BBZ, crowdfunding, investeerders, leasing, factoring en vastgoedfinanciering, waardoor je een financiële oplossing kunt vinden die bij je past. Naast bovenstaande oplossingen zijn ook subsidies, belastingregelingen en andere overheidsregelingen vormen van alternatieve financiering.

Beheer van je administratie

De boekhouding bestaat uit meer dan alleen de facturen en aangiftes. Mijn Eigen Zaak ondersteunt (startende) ondernemers op verschillende manieren bij de boekhouding. Zo kan jezelf de boekhouding doen en gebruikt Mijn Eigen Zaak als vraagbaak. Op verzoek controleren we de Btw-aangifte en aangifte voor de inkomstenbelasting of stellen die samen op. Ook is het mogelijk dat Mijn Eigen Zaak de administratie voor je uitvoert. We nemen dan maandelijks of ieder kwartaal de resultatenrekening, balans en liquiditeitsoverzicht met je door, zodat je weet hoe je financiële positie is.

Website & social media

Mijn Eigen Zaak heeft specialisten die je kunnen ondersteunen met het bouwen en onderhouden van je website (evt. met webshop) en het opstellen van je social media strategie. Wij helpen je met de content van je website (SEO en SEA) en/of het uitvoeren van je social media activiteiten. Het is ook mogelijk dat we je marketingactiviteiten volledig overnemen. Samen bepalen we welke social media kanalen relevant voor je zijn; zoals LinkedIn, Facebook, Youtube en Instagram. Ook passen we social media toe in je advertentiestrategie om precies de doelgroep te bereiken die je zoekt.

 

Acquisitie & salesprofessionals

Mijn Eigen Zaak kan voor jou ook op zoek gaan naar klanten of opdrachten. Wij verzorgen voor onze klanten telefonische acquisitie en zetten salesprofessionals (vertegenwoordiger, accountmanager of commercieel manager) in. Of je nu de verkoop wilt uitbesteden, het verkoopteam wilt professionaliseren of een flexibele schil wil hebben voor je verkoopafdeling, wij ondersteunen je daar goed en professioneel bij. Onze telefonische acquisitie bestaat uit telefonische koude acquisitie, leadopvolging en het benaderen van bestaande relaties voor bezoekafspraken.

Opleidingen

Vergroot je kennis op het gebied van marketing, verkoop, boekhouden en social media. Leer jezelf beter kennen als ondernemer! Waar ben je goed in en wat kun je beter uitbesteden? Mijn Eigen Zaak biedt een breed scala aan workshops en trainingen, zodat jij op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en weet welke stappen je moet zetten om te groeien met jouw onderneming. Mijn Eigen Zaak werkt daarnaast samen met verschillende opleidingsinstituten, zodat we je een onafhankelijk advies kunnen geven, welke opleiding het beste bij je past. Nieuwsgierig? Neem contact op.