Ondernemen en verzekeren

Ondernemen en verzekeren
no comments
0
0
Details
Date:

mei 7

Time:

09:00 am - 12:00 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-ondernemen-en-verzekeren-59893567272
Organizer

Mijn Eigen Zaak

Website: https://www.eventbrite.nl/o/mijn-eigen-zaak-17270712606
Venue

Ondernemershuis Apeldoorn

Vlijtseweg 144, 7317 AK Apeldoorn

Apeldoorn, NL, 7317 AK

Loop ik risico’s, welke zijn dat, welke accepteer ik en welke dek ik af. Dit zijn ondernemers vragen waar elke bank en tussenpersoon graag mee helpt. Maar wat is goed voor jou als ondernemer?


Voor wie is deze workshop?


De workshop Ondernemen en Verzekeren is voor startende ondernemers en ondernemers in de beginfase. Heeft dit onderwerp nog geen tijd gekregen of ben je er al achter dat elke bank een ondernemerspakket in de aanbieding heeft, dan zijn deze 3 uur een aanvulling op jouw kennis.


Wat ga je leren?


Wat is er allemaal te verzekeren en hoe werkt die markt. Hoe maak je een juiste afweging over welke producten er misschien wel of niet geschikt zijn in jouw situatie. Welke risico’s accepteer je, welke risico’s zijn te duur om af te dekken. Wat moet je verzekeren, wat juist niet en hoe maak je de beste afweging. Wie zijn de aanbieders van de producten, waarom verkopen ze deze producten en hoe zorg je ervoor dat jouw belangen het beste behartigd worden.


De workshop wordt gegeven door Jeroen Sikkens Hij heeft 18 jaar ervaring als financieel adviseur waarvan 14 als zelfstandig ondernemer met een volledige AFM-vergunning. In 2015 is hij gestopt met actief adviseren en bemiddelen dus nu echt onafhankelijk.