Online bijeenkomst “Wat komt er kijken bij zelfstandig ondernemerschap”

Online bijeenkomst “Wat komt er kijken bij zelfstandig ondernemerschap”
Details
Date:

november 18

Time:

03:00 pm - 04:00 pm

Organizer

Mijn Eigen Zaak

Email: info@mijn-eigenzaak.nl Phone: 055-7851825
Venue

Online bijeenkomst

Vlijtseweg 130, Apeldoorn

Apeldoorn, Nederland, Netherlands, 7317 AK

Je eigen bedrijf starten? Dit moet je weten voordat je voor jezelf gaat beginnen.

Steeds meer mensen in loondienst maken de keuze om voor zichzelf te beginnen. Sommigen vinden het een prettig idee dat ze zelf hun tijd in kunnen delen, anderen hebben de ambities om uit te groeien tot een groot, internationaal bedrijf en weer anderen willen niet meer werken voor een leidinggevende. Zo heeft iedereen zijn en/of haar eigen redenen om een eigen bedrijf op te starten. Wil jij voor jezelf beginnen, maar weet je niet hoe? In de bijeenkomst worden de aspecten behandeld, waarin je rekening moet houden wanneer je een eigen bedrijf gaat beginnen.
Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor zowel mensen die erover nadenken om te starten alsmede net gestarte ondernemers.

 

Wat ga je leren?

Tijdens de workshop maak je kennis met de aanpak van Mijn Eigen Zaak en worden een aantal voorbeeld trajecten behandeld. Je krijgt nieuwe inspiratie voor het opzetten vaneen eigen bedrijf en we geven je tools om de haalbaarheid van je idee inzichtelijk te maken. Er is ruime gelegenheid om vragen te stellen die tijdens of na de sessie beantwoord zullen worden.

 

Over ons

Wij geloven dat je als ondernemer beter tot je recht komt als je onderdeel bent van een collectief. Een netwerk waarin je andere ondernemers ontmoet, van elkaar leert en nieuwe kennis opdoet. Ons doel is om jou hierin zo goed mogelijk te faciliteren, zodat jij kunt doen waar je goed in bent.

 

Waar?

De workshop vindt Online (via Teams) plaats.

 

Kosten?

Gratis

Geef een reactie