Online bijeenkomst: “Maken van een website”

Online bijeenkomst: “Maken van een website”
Details
Date:

november 25

Time:

03:00 pm - 04:00 pm

Organizer

Mijn Eigen Zaak

Email: info@mijn-eigenzaak.nl Phone: 055-7851825
Venue

Online bijeenkomst

Vlijtseweg 130, Apeldoorn

Apeldoorn, Netherlands, 7317 AK

Je kan als ondernemer bijna niet meer zonder website. Online ondernemers behalen meer omzet dan hun offline collega’s. Maar… hoe maak je een website?

Iedereen krijgt in zijn loopbaan wel te maken met het bouwen en ontwerpen van een nieuwe website. Vaak een lang proces waar meerdere mensen bij betrokken zijn. Het is ook belangrijk om het visitekaartje van het bedrijf, het online adres, goed op te zetten en in te richten. We investeren veel geld en tijd om traffic te genereren en de eerste indruk van bezoekers maak je maar één keer. Een uitdaging voor elke marketeer dus.

 

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor zowel startende ondernemers als bestaande ondernemers.

 

Wat ga je leren?

Waarom u een website nodig heeft voor uw bedrijf weet u waarschijnlijk wel. Maar hoe pakt u dit nu aan? Zoeken in Google op de term “website laten maken” leidt meestal tot meer vragen dan dat het antwoorden oplevert. In de bijeenkomst worden verschillende aandachtspunten behandeld die u op weg helpen!

 

Over ons

Wij geloven dat je als ondernemer beter tot je recht komt als je onderdeel bent van een collectief. Een netwerk waarin je andere ondernemers ontmoet, van elkaar leert en nieuwe kennis opdoet. Ons doel is om jou hierin zo goed mogelijk te faciliteren, zodat jij kunt doen waar je goed in bent.

 

Waar?

De workshop vindt online (Teams) plaats.

 

Kosten?

Gratis voor startende ondernemers uit uitkeringssituatie (o.a. bijstand/WW)

Voor overige belangstellenden € 15,00 excl. BTW

 

Geef een reactie