Low budget marketing

Low budget marketing
no comments
0
0
Details
Date:

juni 28

Time:

09:00 am - 12:30 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-low-budget-marketing-45647082653
Organizer

Mijn Eigen Zaak

Website: https://www.eventbrite.nl/o/mijn-eigen-zaak-17270712606
Venue

Apeldoorn

Hoera, je bent een bedrijf gestart! Alleen, waar blijven die klanten? Je hebt waarschijnlijk maar weinig geld voor PR en marketing, maar wilt wel dat klanten je weten te vinden! Geen probleem. In de workshop ‘Low budget marketing’ leer je hoe jij de marketing voor jouw bedrijf opzet zonder dat het je veel geld kost.


Je leert hoe je snel en op de juiste manier in beeld kunt komen bij jouw potentiële klanten. Niet veel geld investeren, wél zichtbaar zijn en klanten binnenhalen en behouden.


Voor wie is deze workshop?


Deze workshop is voor ondernemers (ZZP en MKB) die net gestart zijn met hun bedrijf en manieren zoeken om klanten te bereiken, zonder dat het ze veel geld kost. Ben je al langer ondernemer, maar zit je met dezelfde vraag? Dan ben je ook van harte welkom.


Wat ga je leren?


We nemen je stap voor stap mee door het marketingproces. Eerst bepaal je je doelgroep en je boodschap, daarna ga je kijken waar en hoe je die doelgroep kunt bereiken. Vervolgens kijken we specifiek naar de low-budget manieren om jouw bedrijf op de kaart te zetten. Aan bod komen onder andere: uitstraling van je bedrijf, social media en free publicity, guerilla marketing, en… de kracht van ambassadeurs.


Waar?


De workshop vindt plaats bij het Ondernemershuis Apeldoorn, aan de Vlijtseweg 144 in Apeldoorn.


Kosten?


De kosten voor deelname bedragen € 89 ex btw per persoon.