Intervisie voor ondernemers Nijmegen e.o.

Intervisie voor ondernemers Nijmegen e.o.
no comments
0
0
Details
Date:

mei 3

Time:

04:00 pm - 05:30 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-intervisie-voor-ondernemers-90515834297
Organizer

Mijn Eigen Zaak

Email: info@mijn-eigenzaak.nl Phone: 055-7851825 Website: https://www.eventbrite.nl/o/mijn-eigen-zaak-21748056146
Venue

KCCB

Sint Hubertusstraat 10 - Hal 2, Nijmegen

Nijmegen, GE, NL, 6531LB

Hoe vaak neem jij de tijd om aan je zaak te werken i.p.v. in je zaak? En hoe vaak bespreek je met collega-ondernemers hoe het nu echt gaat?

Dit zijn zaken die we meestal niet bespreken met elkaar, maar die wel van groot belang zijn voor de continuïteit van je onderneming. Het geeft vaak nieuwe inzichten wanneer je de zaken eens met collega-ondernemers bespreekt. Daarom organiseren wij bij Mijn Eigen Zaak met regelmaat intervisie sessies.

 

Voor wie?

De intervisie sessies zijn bedoeld voor zowel bestaande als net gestarte ondernemers. Heb je zaken waar je alleen niet uitkomt of die je niet kan bespreken met vrienden en familie? Dan is deze intervisie met andere ondernemers wellicht iets voor jou.

 

Wat ga je leren?

Je leert op een andere manier te kijken naar de zaken. Bijvoorbeeld hoe werf je nieuwe klanten of hoe maak je een goede marketingstrategie, waar vind ik het juiste netwerk? Het leuke van intervisie is dat je leert van elkaar. Je maakt gebruik van de wijsheid van de groep.

 

Over ons

Wij geloven dat je als ondernemer beter tot je recht komt als je onderdeel bent van een collectief. Een netwerk waarin je andere ondernemers ontmoet, van elkaar leert en nieuwe kennis opdoet. Ons doel is om jou hierin zo goed mogelijk te faciliteren, zodat jij kunt doen waar je goed in bent.

 

Waar?

De workshop vindt plaats op De Sint Hubertusstraat 10 in Nijmegen.

 

Kosten?

Gratis