Intervisie voor ondernemers

Intervisie voor ondernemers
no comments
0
0
Details
Date:

april 8

Time:

07:00 pm - 09:00 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-intervisie-voor-ondernemers-58777061774
Organizer

Mijn Eigen Zaak

Website: https://www.eventbrite.nl/o/mijn-eigen-zaak-17270712606
Venue

Vlijtseweg 144

144 Vlijtseweg, 7317 AK Apeldoorn

Apeldoorn, GE, NL, 7317 AK

Hoe vaak neem jij de tijd om aan je zaak te werken i.p.v. in je zaak? En hoe vaak bespreek je met collega- ondernemers hoe het nu echt gaat? Waar je tegenaan loopt of waar je alleen niet uitkomt. Dit zijn zaken die we meestal niet bespreken met elkaar, maar die  wel van groot belang zijn voor de continuïteit van je onderneming. Het geeft vaak nieuwe inzichten wanneer je de zaken eens met collega- ondernemers bespreekt. Daarom organiseren wij bij Mijn Eigen Zaak met regelmaat intervisie sessies. 

Voor wie?
De intervisie sessies zijn bedoeld voor zowel bestaande als net gestarte ondernemers. Heb je zaken waar je alleen niet uitkomt of die je niet kan bespreken met vrienden en familie? Dan is deze intervisie met andere ondernemers wellicht iets voor jou. 

Wat ga je leren? 
Je leert op een andere manier te kijken naar de zaken. Bijvoorbeeld hoe werf je nieuwe klanten of hoe maak je een goede marketingstrategie, waar vind ik het juiste netwerk? Het leuke van intervisie is dat je leert van elkaar. Je maakt gebruik van de wijshied van de groep. 


Waar?
De workshop vindt plaats bij het Ondernemershuis Apeldoorn, aan de Vlijtseweg 144 in Apeldoorn.

Kosten?
De eerste keer is gratis, daarna zijn de kosten €20 p.p. per keer.