De klant en het ideale product daarvoor

De klant en het ideale product daarvoor
no comments
0
0
Details
Date:

november 1

Time:

08:30 am - 12:30 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-de-klant-en-het-ideale-product-daarvoor-46498906481
Organizer

Mijn Eigen Zaak

Website: https://www.eventbrite.nl/o/mijn-eigen-zaak-17270712606
Venue

Ondernemershuis Apeldoorn

Vlijtseweg 144, 7317 AK Apeldoorn

Apeldoorn, NL, 7317 AK


Wie is jouw klant? Wat heeft jouw klant nodig? Waar heeft jouw klant last van en waar wordt jouw klant blij van? Als je dit goed begrijpt kun jij het beste product voor jouw klant maken.


Het waardepropositie canvas is daarbij onmisbaar. Het is een krachtige, maar laagdrempelige en eenvoudige methode die jou helpt jouw klant heel goed te begrijpen.


Als je dit goed doet, trekt jouw klant jouw product als warme broodjes uit je handen. Dat noemen ze een product-market-fit.Voor wie is deze workshop?


Deze workshop is voor ondernemers (ZZP en MKB) die net gestart zijn met hun bedrijf en die willen onderzoeken hoe hun product/dienst zo goed mogelijk kan aansluiten op de vraag van de markt/klant. Ben je al langer ondernemer, maar zit je met dezelfde vraag? Dan ben je ook van harte welkom.

Wat ga je leren?


Je leert hoe je het waardepropositie canvas kan gebruiken om jouw ideale product-market fit te vinden. Als je dit hebt gevonden weet je welke pijn je oplost voor klanten en welke acties je moet gaan ondernemen om jouw klanten op de juiste manier te kunnen bereiken. 


Waar?


De workshop vindt plaats bij het Ondernemershuis Apeldoorn, aan de Vlijtseweg 144 in Apeldoorn.

Kosten?


De kosten voor deelname bedragen € 89 ex btw per persoon.