“Een schaap met 5 poten bestaat niet, probeer er dus ook niet één te zijn.”

Dat geldt zeker voor (zelfstandig) ondernemers. Als ondernemer
komt er veel op je af. Je bent verantwoordelijk voor de marketing,
acquisitie, administratie, het aantrekken van personeel en je moet ook
nog eens op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen
jouw vakgebied. Er komen zoveel dingen op je af dat je soms
door de bomen het bos niet meer ziet. Daar komt nog eens bij
dat je er als ondernemer ook vaak alleen voor staat. Daarom biedt Mijn Eigen Zaak hulp op een vijftal gebieden. Zo krijg jij als ondernemer optimale ondersteuning, zodat je je kan focussen op datgene waar je goed in bent.

Kennis & Kunde

Hoe richt ik op een efficiënte manier mijn marketing in? Hoe breng ik mijn product aan de man op een manier die bij mij past? Wat komt er allemaal kijken bij het doen van aangifte? We bieden een grote variëteit aan workshops aan, zodat jij antwoord kan geven op bovenstaande vragen. De juiste kennis zorgt ervoor dat jij je werk beter en efficiënter kunt doen, zodat jouw zaak meer tot bloei kan komen.

Netwerk

Een goed netwerk bepaalt grotendeels het succes van jou als ondernemer. Daarom hechten wij bij Mijn Eigen Zaak veel waarde aan het verbinden van ondernemers. Ieder lid krijgt toegang tot onze online community. Hier ontmoet je andere ondernemers en potentiële opdrachtnemers en opdrachtgevers.

Financieel inzicht

Wij bieden jou de middelen en ondersteuning om goed zicht te krijgen op je financiën. Dat start met het maken van een goede prognose, om vervolgens te kijken of je jouw financiële doel ook daadwerkelijk realiseert. Het boekhoud-/ begrotingsprogramma Budgetview ondersteunt je hier zo goed mogelijk in. En wanneer je zelf geen tijd hebt om de administratie te doen bieden we je ook administratieve ondersteuning.

Coaching

Wij zijn er van overtuigd dat iedere ondernemer een goede coach nodig heeft. Het is goed om zo nu en dan met iemand te sparren over je zaak, zodat je niet alleen in je zaak werkt, maar ook aan je zaak. Ben je op zoek naar iemand met een marketing achtergrond of toch liever iemand met veel ervaring in de inkoop? Mijn Eigen Zaak heeft legio coaches met ieder hun eigen specialisatie, zodat jij de coach kan vinden die bij je past.

Intervisie

Je ontmoet wellicht genoeg andere ondernemers tijdens netwerkbijeenkomsten, binnen je ondernemersvereniging of zo in het voorbij gaan, maar wanneer ontmoet je elkaar nu echt? Tijdens de intervisie sessies van Mijn Eigen Zaak kom je écht in contact met andere ondernemers. Je deelt niet alleen je successen, maar ook de lastige zaken die je tegenkomt in het ondernemerschap. Door met andere ondernemers te sparren over verschillende vraagstukken kom je vaak verder dan wanneer je alles alleen probeert te doen. Daarom geloven wij in de kracht van intervisie.

25maand
 • Netwerk & intervisie
 • Maandelijks intervisie met andere ondernemers
 • 10% korting op workshops
 • Toegang tot Mijn Eigen Zaak netwerk

50maand
 • Financiele begeleding
 • Toegang tot boekhoudprogramma's Wezp en Budgetview
 • Administratie wordt gedaan door administratief medewerker
 • Toegang tot Mijn Eigen Zaak newerk

75per uur
 • Coaching
 • bij schrijven ondernemersplan
 • bij verkoop en acquisitie
 • bij (online) marketing
 • Overige (op aanvraag)
Prijsoverzicht
Intervisie  €35 per keer
Coaching  €75 per uur
Abonnement Budgetview  €10 per maand
Lid van de netwerk  Eénmalig €10 (10% korting op workshops)

Contact opnemen