Uncategorized

Weer aan het werk willen, na uitval!

Werken of weer aan het werk gaan na uitval is niet voor iedereen makkelijk weggelegd. Steeds meer mensen hebben te maken met een burn-out, stress of chronische klachten wat leid tot uitval op het werk. Een periode van rust is voor de meesten niet voldoende om weer te herstellen. Wanneer aan het werk gaan te snel in gang wordt gezet is de kans op wéér een uitval enorm groot.

Aida (life coach van coaching praktijk Hannnanoah) heeft dit persoonlijk ook zelf meegemaakt. “Ik ben meerdere keren uitgevallen op het werk door tweemaal een burn-out en chronische klachten. Ik heb meerdere malen op de stoep gestaan van het UWV en ken de ziektewet (helaas) maar al te goed. Totdat ik de juiste hulp vond en aan de slag kon met de daadwerkelijke bron.” – Aida

Aida ging met zichzelf aan de slag en leerde zichzelf te (h)erkennen in wie ze is. Dit heeft geresulteerd in herstel waardoor zij in 2020 is gestart als zelfstandige met behulp van Mijn Eigen Zaak.

Door middel van life coaching helpt Aida vrouwen die vastlopen in hun leven en wel willen werken, maar niet weten waar ze moeten beginnen en/of niet weten wat eigenlijk bij hun past. Ze zijn vaak de verbinding met zichzelf kwijtgeraakt. Daardoor zitten ze vast in hun eigen vicieuze cirkel waar ze maar niet uit komen.

Mijn Eigen Zaak verzorgt Werkfit trajecten voor het UWV en diverse gemeenten in Nederland. In samenwerking met Mijn Eigen Zaak biedt Aida vrouwen life coaching aan door middel van een Werkfit traject. Hoe dit traject eruit ziet en hoe Aida deze vrouwen kan helpen wil zij jou gaan vertellen door middel van een gratis online workshop. Deze workshop zal plaatsvinden op dinsdagmiddag 11 mei 2021 van 15.00u – 16.00u. Je bent van harte uitgenodigd!
Opgeven kan eenvoudig via info@mijn-eigenzaak.nl

“Ik hoop jou daar te mogen ontmoeten, want ik ga graag met jou in gesprek om ook samen te kijken hoe we deze doelgroep nog beter kunnen helpen in hun strubbelingen. Waardoor (weer) een uitval op het werk tot het verleden kan behoren.” – Aida

In de bijlage vind je de uitnodiging voor de online workshop. Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben dan hoor ik dat graag.

Met vriendelijke groet,

Geef een reactie