Uncategorized

Succesvol ondernemen begint bij jezelf

Succesvol ondernemen begint bij jezelf

Steeds meer mensen die een eigen onderneming beginnen

Het aantal ZZP-ers groeit nog steeds in Nederland. Mijn Eigen Zaak begeleidt voor gemeenten en UWV, mensen vanuit de uitkering naar zelfstandig ondernemerschap en soms ook naar een baan in loondienst. In veel gevallen beschikken de mensen niet over voldoende vaardigheden en vinden ze de stap naar zelfstandig ondernemen of een tijdelijke baan in loondienst een hele grote stap.

Aanpak van Mijn Eigen Zaak

Bij Mijn Eigen Zaak zijn we overtuigd van betere resultaten als iedereen doet waar hij goed in is en waar hij energie van krijgt. Samenwerken met andere ondernemers die dezelfde principes hanteren, speelt naar ons idee een grote rol in het succes van iedere onderneming. Wij bieden dan ook een warm netwerk waar zelfstandigen samen ondernemen.

Wie begeleidt Mijn Eigen Zaak?

Startende ondernemers

Eigen bedrijf starten begint op Eigenondernemingstarten.com

Mijn Eigen Zaak begeleidt mensen vanuit de uitkering naar zelfstandig ondernemerschap en naar een baan in loondienst (BBZ en UWV). Ook na de opstartfase adviseren en ondersteunen wij ondernemers met de boekhouding, social media of ander specialisme om een gedegen organisatie op te kunnen zetten. Mijn Eigen Zaak draagt bij aan duurzaam succesvolle zelfstandigen, door hen hun volle potentieel te laten ontplooien. Ze kunnen zich zo ontwikkelen tot zelfstandige en waardevolle deelnemers van onze samenleving. Onze begeleiding draagt ook bij aan een gezonde ontwikkeling van een onderneming. Zo minimaliseren wij de kans op terugval naar een uitkeringssituatie.

Bestaande ondernemers

101 Ideeën Om Je Eigen Bedrijf Te Starten - Stefan Smits

Mijn Eigen Zaak helpt kleine ondernemingen en ZZP-ers om zich verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij een netwerk aan, om die aspecten van het ondernemerschap in te vullen, waarin de ondernemer weinig of geen affiniteit mee heeft. Bij de één is dit de financiële administratie en bij de ander is dit het zoeken naar nieuwe klanten. Daarnaast adviseren en ondersteunen wij ondernemers in moeilijke tijden.

Mijn Eigen Zaak legt de focus op het behalen van resultaten, met zaken waar je sterk in bent en waar je in uitblinkt. De coaches van Mijn Eigen Zaak activeren je passie, motivatie, creativiteit, doorzettingsvermogen en eigenwaarde. Door de toevoeging van basiskennis en praktijkervaringen wordt optimaal gewerkt aan de ontwikkeling van ondernemerschap.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Jaap Flendrie, tel: 06-10499087 – email jaap.flendrie@mijn-eigenzaak.nl

Mijn Eigen Zaak

Vlijtseweg 130
7317 AK Apeldoorn

Telefoon: 055-7851825
Internet: www.mijn-eigenzaak.nl
E-mail: info@mijn-eigenzaak.nl

Geef een reactie