Uncategorized

Manuel Salman start zijn eigen bedrijf.

Manuel Salman start zijn eigen bedrijf. Mijn Eigen Zaak heeft Manuel Salman begeleidt tijdens de voorbereidingen en met het verkrijgen van de financiering. Ook tijdens de opstart, inschrijven bij de Kamer van koophandel, belastingdienst, het opzetten van de boekhouding, vormgeven van een wordpress website (al vanaf € 400,00), het vinden van bedrijfsruimte en het doen van investeringen, wordt Manuel Salman ondersteund door Mijn Eigen Zaak. De afgelopen maanden is samen met Manuel gewerkt aan een ondernemingsplan en financieel plan. Op basis van het plan is het gelukt om lening te krijgen bij een kredietverstrekker, waardoor het mogelijk is om te starten met zijn organisatie. Tijdens het traject is Manuel direct begonnen met het zoeken en benaderen van leveranciers, mogelijke partners en een geschikte ruimte/werkplaats. De ruimte is inmiddels vastgelegd en Manuel zal zijn atelier/ werkplaats vestigen in het gebouw “’t Element” op het Zwitsal terrein in Apeldoorn. Vanuit deze locatie zal hij starten als meubelmaker en kunstenaar.

Wie is Manuel Salman?

Manuel Salman is geboren in Bagdad en heeft daar tot zijn 17e jaar in Irak gewoond. In 1995 is zijn gezin, vrouw en 2 kinderen, vanuit Irak naar Nederland gekomen. Manuel heeft al vele jaren de wens om te starten als zelfstandig ondernemer. Als kunstenaar, heeft hij o.a. de opleiding decorontwerp gevolgd en heeft de afgelopen jaren veel tijd besteed aan het maken van schilderijen en beelden.
De lasopleiding heeft hem nieuwe skills gegeven en hij wil graag uitbreiden van schilderen en houtbewerken naar meer vormen van moderne kunst en mooie meubelen. Manuel Salman start zijn eigen bedrijf. Mijn Eigen Zaak begeleidt Manuel Salman met alle zaken waaronder het oprichten van zijn eigen bedrijf.
Mijn Eigen Zaak begeleidt Manuel Salman naar zelfstandig ondernemerschap

Welke activiteiten gaat Manuel Salman ondernemen?

Meubelmaker

Ontwerpen, vervaardigen en repareren van meubelen, lampen, tuindecoratie en andere producten. Alle meubels worden zelf ontworpen en handgemaakt of worden op basis van bestaande meubels her-ontworpen. Het maakt niet uit of het een salontafeltje is of een kast, alle meubels worden met evenveel zorg en plezier gemaakt.

Met de meubels wordt getracht vernieuwende, stijlvolle en tijdloze items neer te zetten, net even anders dan wat er al te koop is. Klanten kunnen bij Manuel terecht met een eigen idee en er wordt dan gekeken naar de mogelijkheden. Manuel Salman bedient zowel de particulier als de zakelijke markt.

Erg populair worden de handgemaakte tafels met een epoxy blad. Het bouwen van unieke tafels met een matte finish, maar ook met een dikke glanzende laag epoxy, geheel of gedeeltelijk bewerkt, met en zonder kleurstelling. Alles is mogelijk en op klantenwens te verkrijgen.  De epoxylaag geeft je tafel een hele bijzondere uitstraling en staat prachtig met diverse houtsoorten. De beste combinaties zijn vaak te vinden in tegenstellingen en zo is het eigenlijk ook met epoxytafel. Zo geeft het geleefde en robuuste oud eiken een hele chique combinatie met een dikke laag epoxy.
Hout met epoxy en meubelen

Kunstenaar


Beeldend kunstenaar Manuel Salmans werkt met verschillende technieken (lassen) en materialen (metaal, hout etc.) en voegt deze toe in zijn beelden. De moderne en abstracte schilderijen worden gemaakt van olieverf en acryl. De surrealistische schilderijen worden in 2 als 3 D uitgevoerd. Inkomsten genereren door verkoop (website, facebook en exposities) en door kunstuitleen.  

Daarnaast worden ook andere werkzaamheden (producten en diensten) aan de markt aangeboden: Decor schilderijen op wand. Mocht de gelegenheid zich voortdoen dan zullen ook opdracht worden aangenomen voor decorschilder. Als decor schilder worden opdrachten aangenomen voor theater, film en televisie, maar ook voor particulieren en bedrijven met stands op beurzen en tentoonstellingen.  
Schilderijen en beelden

Ook (startende) ondernemer?

Ben je ook een (startende) ondernemer, of een ondernemer die wil doorgroeien, financiering nodig heeft of met andere vragen zit? Dan kan Mijn Eigen Zaak je hierin ondersteunen. Wij werken in Nederland met regionale werkende coaches, die zelfstandige ondernemer zijn en die weten met welke vraagstukken een ondernemer te maken krijgt.

Mijn Eigen Zaak legt de focus op het behalen van resultaten, met zaken waar je sterk in bent en waar je in uitblinkt. De coaches van Mijn Eigen Zaak activeren je passie, motivatie, creativiteit, doorzettingsvermogen en eigenwaarde. Door de toevoeging van basiskennis en praktijkervaringen wordt optimaal gewerkt aan de ontwikkeling van ondernemerschap.

Geïnteresseerd?

Mijn Eigen Zaak
Vlijtseweg 130
7317 AK Apeldoorn

Telefoon: 055-7851825
Internet: www.mijn-eigenzaak.nl
E-mail: info@mijn-eigenzaak.nl

Geef een reactie